חלק 3 – מתי תשאבי?

 


אצל רוב הנשים השואבות, הדאגה העיקרית היא לשאוב מספיק חלב כדי שיספיק לפרקי הזמן שבהם התינוק יאכל מבקבוק. רוב הנשים פועלות בשיטת ניסוי וטעייה עד שהן מוצאות את הזמן הטוב ביותר והמקום הנוח ביותר לשאיבת כמות חלב מירבית. נשים רבות מגלות שהן מצליחות לשאוב יותר חלב בסביבה רגועה, במיוחד אם התינוק מצוי בקרבת מקום. הנוחות הפיזית שלך גם היא עניין שיש לשקול. אם אינך שואבת בעבודה, סביר שתרגישי גודש רב בסוף היום.


אם תגלי שאת צריכה לשאוב בעבודה, תצטרכי ככל הנראה לשוחח על כך עם המעסיק או עם עמיתה ששאבה בעבודה, כדי למצוא את המקום והזמן המתאימים ביותר לשאיבה. אל תצאי מתוך הנחה שהמקום היחיד שבו תוכלי לזכות למעט פרטיות לצורך שאיבה הוא השירותים! תמיד אפשר למצוא פתרון טוב יותר. נשים רבות שעובדות במשרה חלקית מגלות שאם הן שואבות ממש לפני שהן יוצאות לעבודה, יש להן מספיק חלב כדי לספק לפחות בקבוק אחד לתינוק שנמצא אצל מטפלת. והבקבוק הזה, יחד עם הנקה מיד אחרי העבודה, מספיק לתינוק שלהן.

אם את מתכוונת לשאוב אך ורק בבית, או במקום ספציפי בעבודה שבו תוכלי להשאיר את המשאבה, תוכלי לקחת משאבה גדולה וכבדה יותר. אם תצטרכי לטלטל עמך את המשאבה הלוך ושוב, משאבה בדגם קטן יותר היא האופציה היחידה. משאבות עם תיק נשיאה משלהן הופכות את העניין לקל ודיסקרטי.

בהתאם למקום השאיבה שלך, תצטרכי לשקול גם את עניין הרעש שמשמיעה המשאבה. כמה מהמשאבות החדשות קטנות ושקטות, וגם מבצעות את המשימה ביעילות ובנוחות. אם את מתכוונת לשאוב בבית, ייתכן שתרגישי שאין הצדקה למחירן הגבוה של משאבות אלו, אבל אם את עומדת לשאוב בעבודה, היתרונות של משאבות מן הסוג הזה לא יסולאו בפז!

בהמשך חלק 4– איך תאחסני את החלב ששאבת?

חלק 1 – השאלות הגדולות
חלק 2 – באיזו משאבה להשתמש?

x

#{title}

#{text}

#{price}